Keurmerk

WAT BIEDEN WIJ?


Ook bij ons! Meer dan 3700 autospiegels op voorraad, direct leverbaar
Ook bij ons! Twee jaar garantie
Ook bij ons! Snelle levertijden
Ook bij ons! Geen onverwachte kosten
Ook bij ons! Verzendkosten altijd € 4,95
Ook bij ons! Veilig bestellen en betalen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Keurmerk

Ruilen en Herroepingsrecht

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier een retournummer aanvragen. Dit nummer kunt u gebruiken om het artikel terug te zenden naar ons. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Ruilen voor een ander artikel

Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een ander product dan heeft autospiegeloutlet.nl daar de volgende procedure voor: Meld uw retour en omruiling aan op onze site. Hier kunt u een retournummer aanvragen. Dit nummer kunt u gebruiken om het artikel terug te zenden naar ons. Let op, u dient het te ruilen artikel compleet en onbeschadigd retour te sturen in (indien mogelijk) de originele verpakking voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven met retournummer, reden van retour en welk artikel u graag zou ontvangen. Uw retourpakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap. Via een bevestigingsemail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour. Eventuele prijsverschillen in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product wordt uiteraard met u verrekend. Indien u geld terugkrijgt wordt dit teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen om dit te regelen.
Let op: de behandeling van retourpakketten zonder retournummer geeft vertraging

Niet ruilen

Heeft u een product gekocht dat niet past of niet bevalt dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Meld uw retour aan op onze site. Hier kunt u een retournummer aanvragen. Dit nummer gebruikt u bij retour zenden van het artikel. Let op, u dient de bestelling indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren en voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven met retournummer en reden van retour. Uw retour pakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap Zodra wij uw pakket retour hebben wordt deze verwerkt en wordt uw geld teruggestort op uw rekening. Via de e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour.
Let op: de behandeling van retourpakketten zonder retournummer geeft vertraging

Uw retourpakket op laten halen door PostNL

Wilt u een pakket retour sturen naar autospiegeloutlet.nl maar heeft u geen tijd om dit af te leveren bij het postkantoor, dan heeft PostNL de ophaalservice. Het pakket wordt thuis of op het werk opgehaald. De kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen €8.95. Deze kosten komen voor rekening van de klant. Voor meer informatie over deze service… hier leest u er alles over

Retournummer aanvragen

Klik hier om een retournummer aan te vragen

Klachtenafhandeling

Bij autospiegeloutlet.nl draait alles om tevreden klanten. Mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met onze service en/of producten, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht invullen op de contactpagina en naar ons versturen. Vermeldt altijd uw ordernummer bij uw klacht. U zult binnen 5 werkdagen uitsluitsel krijgen over uw klacht.
Mocht deze reactie niet bevredigend zijn, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting WebwinkelKeur waarbij autospiegeloutlet.nl is aangesloten.

Copyright © 2013 De Boer Auto Onderdelen | realisatie: Les Deux digital solutions